Ал. Лилов призовава на балотажа да се гласува за Жан Виденов за председател на партията.

Жан Виденов е новият председател на Висшия съвет на БСП

Жан Виденов е новият председател на Висшия съвет на БСП

Уебсайт и реализация - BZGraphics